Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

BNR urgenteaza liberalizarea contului de capital

Consiliul de Administratie al BNR a decis sa devanseze termenul pentru liberalizarea operatiunilor rezidentilor in conturi curente si de depozit deschise in strainatate. Aceasta masura va deveni operationala din luna iulie a acestui an, dupa ce ...

Share

Adrian Stoica 0 comentarii

23.06.2005 - 00:00
Consiliul de Administratie al BNR a decis sa devanseze termenul pentru liberalizarea operatiunilor rezidentilor in conturi curente si de depozit deschise in strainatate. Aceasta masura va deveni operationala din luna iulie a acestui an, dupa ce initial termenul era stabilit pentru toamna. Potrivit guvernatorului BNR Mugur Isarescu, urmatorul pas va fi liberalizarea in septembrie 2006 a operatiunilor rezidentilor si nerezidentilor pe piata monetara, lucru care inseamna ca ei vor putea cumpara titluri de stat emise de Ministerul Finantelor. Reamintim ca in luna aprilie a acestui an BNR a decis liberalizarea contului de capital pentru nerezidenti.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...