Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bistrita: daca stai la soare scapi mai ieftin

"Taxa pentru vehiculele lente" si "Taxa speciala de umbrit" sunt doar doua dintre obligatiile cetatenilor care locuiesc in municipiul Bistrita si care tin capul de afis al obligatiilor fiscale ale acestora fata de administratia locala. Din ...

Share

Cristiana Sabau 0 comentarii

11.06.2005 - 00:00
"Taxa pentru vehiculele lente" si "Taxa speciala de umbrit" sunt doar doua dintre obligatiile cetatenilor care locuiesc in municipiul Bistrita si care tin capul de afis al obligatiilor fiscale ale acestora fata de administratia locala. Din pacate, pe site-ul oficial al Primariei exista prea putine explicatii despre ceea ce inseamna "vehicul lent", astfel ca nu ar fi exclus ca si proprietarii de carucioare sau saniute sa fie obligati sa scoata bani din buzunar.
Pentru "Taxa speciala de umbrit" insa, municipalitatea ofera explicatiile de rigoare. Astfel, aceasta se percepe pentru animalele care ies la pasunat in zonele limitrofe ale padurii. Ea a fost stabilita printr-o hotarare a Consiliului Local din anul 2001, acolo unde a mai fost stipulata o taxa, cea de trecere prin fondul forestier al orasului pentru animalele iesite la pasunat de la un trup de pasune la altul. Proprietarii de caini prinsi de hingheri au si ei de achitat o taxa speciala. Nici cei care vor sa se casatoreasca in zilele de sambata si in sarbatorile legale nu scapa fara a cotiza la bugetul orasului, in timp ce soferii care parcheaza in locuri interzise isi mai pot porni masinile daca achita o taxa pentru deblocarea rotilor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...