Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Birou de consultanta

In cadrul editiei din acest an a Targului International de Bunuri de Consum TIBCO 2005 va functiona si un birou de informare si consultanta pe probleme de concurenta, organizat de Consiliul Concurentei. Experti ai C.C. vor oferi informatii ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
In cadrul editiei din acest an a Targului International de Bunuri de Consum TIBCO 2005 va functiona si un birou de informare si consultanta pe probleme de concurenta, organizat de Consiliul Concurentei. Experti ai C.C. vor oferi informatii privind legislatia romaneasca armonizata cu acquis-ul comunitar in domeniu, reglementarea protectiei concurentei in Romania, concentrarile economice, practicile anticoncurentiale si contraventiile sanctionate de Legea concurentei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...