Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

AVAS sustine strategia aleasa la Tractorul

» AVAS face precizari referitoare la procedura de lichidare a societatii.» Lichidatorul "respinge cu fermitate" afirmatiile senatorului Nicolae Vlad Popa.Casa de insolventa Transilvania – ...

Share

Rodica Daniciuc 0 comentarii

12.07.2007 - 00:00
» AVAS face precizari referitoare la procedura de lichidare a societatii.

» Lichidatorul "respinge cu fermitate" afirmatiile senatorului Nicolae Vlad Popa.

Casa de insolventa Transilvania – lichidatorul desemnat de AVAS la SC Tractorul Brasov – "respinge cu fermitate" afirmatiile senatorului PLD Nicolae Vlad Popa referitoare la complicitatea AVAS, care patroneaza intreaga afacere de vanzare frauduloasa a societatii printr-o "increngatura PNL-PSD", precum si activitatea lichidatorului la S.C. Tractorul. Lichidatorul precizeaza, printr-un punct de vedere facut public de AVAS, ca "procedura de lichidare voluntara a SC Tractorul Brasov s-a desfasurat conform dispozitiilor legale, actele lichidatorului desemnat fiind aprobate si confirmate de AVAS". Lichidatorul se pune la dispozitia "d-lui senator, consilierilor si avocatilor Domniei sale, pentru studierea cu atentie a tuturor documentelor, regulamentelor si legislatiei care guverneaza procedura si explicarea tuturor neclaritatilor care persista". Precizam ca senatorul Nicolae Vlad Popa a anuntat ca va actiona in instanta AVAS, lichidatorul si societatea care si-a adjudecat Tractorul, "pentru netransparenta si complicitate in sensul fraudarii actionarilor" si va solicita sa se constate "nulitatea absoluta" a transferului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...