Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Atributiile AVAS

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va contribui la constituirea capitalului social initial al Fondului "Proprietatea" cu actiuni detinute la peste 80 de societati comerciale rentabile din portofoliul sau. Conform proiectului de ...

Share

Rl online 0 comentarii

20.06.2005 - 00:00
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va contribui la constituirea capitalului social initial al Fondului "Proprietatea" cu actiuni detinute la peste 80 de societati comerciale rentabile din portofoliul sau. Conform proiectului de lege privind regimul de stabilire si plata a despagubirilor aferente imobilelor preluate in mod abuziv, AVAS va avea urmatoarele competente:
- va emite decizii de propuneri, in baza art. 27 din lege si motivate in baza art. 32 din lege;
- va inainta deciziile cu propuneri de masuri reparatorii impreuna cu notificarea si actele aferente prevazute de Legea nr. 10/2001 Comisiei centrale pentru stabilirea despagubirilor in vederea analizarii si stabilirii cuantumului final al despagubirilor;
- in situatia notificarilor care se incadreaza in dispozitiile art. 32 din Legea nr. 10/2001, decizia motivata, care va cuprinde si cuantumul despagubirilor, va fi inaintata, impreuna cu notificarea si actele aferente, Comisiei centrale pentru stabilirea despagubirilor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...