Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Amenzi de 36 miliarde de lei pentru contraventii fiscale

Comisarii Garzii Financiare au impartit in ultima saptamana amenzi de 36,6 miliarde lei. In total, la cele 3.372 de companii verificate au fost incheiate 2.933 de acte de control. Confiscarile au insumat 11,261 miliarde lei. 26 de patroni s-au ...

Share

Rl online 0 comentarii

15.06.2005 - 00:00
Comisarii Garzii Financiare au impartit in ultima saptamana amenzi de 36,6 miliarde lei. In total, la cele 3.372 de companii verificate au fost incheiate 2.933 de acte de control. Confiscarile au insumat 11,261 miliarde lei. 26 de patroni s-au ales cu dosare penale pentru un prejudiciu total de 60 miliarde lei.
Unul dintre cele mai importante cazuri identificate de Garda este cel al firmei Sanes Com din Prahova, care - in doar cinci luni - a comercializat, fara sa fie autorizata si fara sa efectueze vreo plata catre buget, deseuri in valoare de 163 miliarde lei.

Citește totul despre:

Comentarii