Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ajutoare de stat pentru 63 de companii

Din cele 163 de companii care ar fi putut beneficia de ajutoare de stat sub forma unor facilitati fiscale pentru ca s-au angajat la investitii mai mari de un milion de dolari, 63 s-au folosit integral de sumele acordate de statul roman, a anuntat ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.07.2005 - 00:00
Din cele 163 de companii care ar fi putut beneficia de ajutoare de stat sub forma unor facilitati fiscale pentru ca s-au angajat la investitii mai mari de un milion de dolari, 63 s-au folosit integral de sumele acordate de statul roman, a anuntat Consiliul Concurentei. Investitiile realizate au totalizat 91.633,6 miliarde lei, iar ajutoarele de stat acordate companiilor se ridica la 1.432,8 miliarde lei. Din acest total, 1.244,5 miliarde lei reprezinta ajutoarele de stat aferente deducerii de 20% din investitiile realizate (inclusiv trimestrul I al anului 2005), 88,5 miliarde lei - scutirea/reducerea de la plata taxelor vamale, iar restul de 32,4 miliarde lei - ajutoare aferente amanarii platii de TVA. 24 de agenti economici au finalizat investitiile prevazute, dar au beneficiat de ajutoare de stat in baza altor acte normative, iar alti 26 au finalizat investitiile, dar nu au beneficiat de nici o forma de ajutor de stat. Un numar de patru companii au finalizat investitiile, dar nu au beneficiat de ajutor de stat deoarece au inregistrat pierderi fiscale. Alte 35 de companii nu au beneficiat de ajutor de stat intrucat nu au finalizat investitiile sau au realizat investitii mai mici de un milion dolari.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...