Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Agras desfiinteaza unitatile teritoriale

Aflata la ananghie, societatea de asigurari Agras - Grup Wiener Stadtische a recurs la masuri disperate in cadrul planului de restructurare, aprobat de Adunarea Generala a Actionarilor. Astfel, participantii la AGA au decis sa transfere ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.10.2005 - 00:00
Aflata la ananghie, societatea de asigurari Agras - Grup Wiener Stadtische a recurs la masuri disperate in cadrul planului de restructurare, aprobat de Adunarea Generala a Actionarilor. Astfel, participantii la AGA au decis sa transfere portofoliul de asigurari non-agricole detinut de Agras catre societatea de asigurari Unita, membra a aceluiasi grup austriac. De asemenea, actionarii au hotarat sa desfiinteze unitatile teritoriale ale Agras.
Consiliul de Administratie al societatii a fost mandatat sa stabileasca ce unitati teritoriale vor fi, totusi, mentinute in actualele conditii. Tot cu prilejul AGA, Cristian Toma a fost numit membru in Consiliul de supraveghere al Agras - Grup Wiener Stadtische. Grupul Wiener Stadtische controleaza, direct, companiile Unita (99,99%) si Omniasig SA (72,8%), iar indirect este prezenta in actionariatul Agras, Omniasig-AGI, Omniasig-Asirag, Omniasig Addenda si Omniasig Asigurari de Viata.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...