Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Actiunile Bancii Transilvania, vedetele inceputului de saptamana

Piata bursiera a inregistrat ieri o evolutie linistita, dar ceva mai buna fata de scaderile cu care ne-a obisnuit in ultima perioada. La inchiderea sedintei bursiere valoarea tranzactiilor a depasit 82 de miliarde lei, in crestere cu circa 2 ...

Share

Valentin Mateescu 0 comentarii

08.06.2005 - 00:00
Piata bursiera a inregistrat ieri o evolutie linistita, dar ceva mai buna fata de scaderile cu care ne-a obisnuit in ultima perioada. La inchiderea sedintei bursiere valoarea tranzactiilor a depasit 82 de miliarde lei, in crestere cu circa 2 miliarde fata de ziua anterioara. Capitalizarea pietei a totalizat 370.303 miliarde lei, iar toti indicii bursieri au inchis pe cresteri fata de sedinta de luni. Astfel, indicele BET (reflecta tendinta celor mai lichide actiuni) a crescut cu 1,36%, atingand valoarea de 4769,79 puncte, iar indicele BET-C (monitorizeaza tendinta de ansamblu a tuturor actiunilor listate) a urcat cu 1,37% pana la 3068,51 puncte. Cea mai mica crestere, 0,74 % a inregistrat-o indicele BET-FI (arata evolutia actiunilor Societatilor de Investitii Financiare) care a ajuns la un nivel de 24079,34 puncte. Cele mai lichide actiuni au fost cele ale Bancii Transilvania (TLV), care au generat un rulaj total de aproape 20 de miliarde lei, urmate de titlurile Petrom (SNP), cu o valoare tranzactionata de 18 miliarde lei, din care 6,9 miliarde lei au fost aferente unei tranzactii speciale realizata la pretul de 3650 lei/actiune. Actiunile TLV au inchis sedinta la un pret de 6950 lei/titlu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...