Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Actele normative anticoncurenta, modificate

Posibilele efecte anticoncurentiale ale unor acte normative sunt analizate cu un nou instrument prezentat de Consiliul Concurentei Ð Analiza de Impact a Reglementarii (AIR). Un prim exemplu este hotararea de guvern privind transportul ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.11.2005 - 00:00
Posibilele efecte anticoncurentiale ale unor acte normative sunt analizate cu un nou instrument prezentat de Consiliul Concurentei Ð Analiza de Impact a Reglementarii (AIR). Un prim exemplu este hotararea de guvern privind transportul spre/dinspre Romania al unor persoane care folosesc ca mijloc de transport avionul si pentru care plata se face din fonduri publice. Vechiul act normativ obliga ca transportul sa se faca doar cu companii romanesti. Hotararea a fost abrogata. De asemenea, dintr-un ordin al Ministerului Economiei si Comertului, va fi eliminata conditia de a promova cursul privind managementul riscurilor securitatii si calitatii lucrarilor de montaj utilaje, echipamente si instalatii tehnologice industriale exclusiv la Centrul de Pregatire pentru Personalul din Industrie Busteni. Un alt act modificat este hotararea de guvern privind preturile produselor subventionate din sectorul minier, prin care se stabilesc limitele maxime ale preturilor, tarifelor si adaosurilor comerciale pentru unele produse.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...