Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Achizitiile de masini si mobila, interzise in institutiile statului

Dupa inghetarea salariilor angajatilor statului, austeritatea bugetara se va extinde asupra achizitiilor planificate in acest an de institutiile publice, fie ca este vorba de Guvern, ministere sau primarii. Restrictia a fost promovata prin ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.07.2005 - 00:00
Dupa inghetarea salariilor angajatilor statului, austeritatea bugetara se va extinde asupra achizitiilor planificate in acest an de institutiile publice, fie ca este vorba de Guvern, ministere sau primarii. Restrictia a fost promovata prin Ordonanta de Urgenta privind rectificarea bugetului si se aplica tuturor institutiilor publice, indiferent de modul de finantare si de subordonarea lor. Institutiile nou-infiintate, ca si cele aflate in procedurile finale de achizitii publice vor putea sa-si cumpere totusi scaune si birouri, prin derogare de la noile dispozitii. Se vor putea achizitiona autoturisme si mobilier in cadrul unor programe cu finantare internationala nerambursabila sau pentru activitati specifice, aprobate prin hotarare a Guvernului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...