Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

51 de dosare penale pentru evaziune fiscala

Garda Financiara a inaintat in ultima saptamana organelor de cercetare penala dosarele a 51 de patroni care au prejudiciat statul cu peste 474 miliarde lei. De asemenea, Garda a aplicat amenzi de 35 miliarde lei si a confiscat bunuri de 16,4 ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Garda Financiara a inaintat in ultima saptamana organelor de cercetare penala dosarele a 51 de patroni care au prejudiciat statul cu peste 474 miliarde lei. De asemenea, Garda a aplicat amenzi de 35 miliarde lei si a confiscat bunuri de 16,4 miliarde lei. Unul dintre cazurile semnificative anchetat de comisari este cel al societatii Agrigal SA din Galati, care, dupa ce a efectuat trei exporturi de soia in valoare de 37,8 miliarde lei, a procedat la stornarea documentelor aferente celor trei exporturi in baza unor facturi interne a caror valoarea era insa de doar 14,2 miliarde lei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...