Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

2.300 de angajati la Agentia de Plati

Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a ajuns la un numar de 2.300 de angajati, dintre care 200 la nivel central, din totalul de 5.000 la care se va ajunge la finele anului in curs, a anuntat ieri directorul general al agentiei, ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.04.2006 - 00:00
Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a ajuns la un numar de 2.300 de angajati, dintre care 200 la nivel central, din totalul de 5.000 la care se va ajunge la finele anului in curs, a anuntat ieri directorul general al agentiei, Nicolae Sterghiu. In perioada 4-10 aprilie, urmeaza a doua etapa de angajare pentru 1.300 de posturi, iar in luna septembrie se vor ocupa alte 1.400 de posturi. Prin intermediul APIA se deruleaza subventiile acordate producatorilor agricoli. Pentru anul in curs, APIA are un buget de 105 milioane de euro, dintre care 10 milioane de euro prin fondurile PHARE.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...