Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Bombardament" de 6 miliarde de euro in 3 ani

Fondurile europene pe care va trebui sa le inghita Romania (daca va fi capabila) in primii trei ani dupa aderare sunt de circa 6 miliarde de euro. Din totalul fondurilor nerambursabile, proiectele de infrastructura regionala si locala reprezinta ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.10.2005 - 00:00
Fondurile europene pe care va trebui sa le inghita Romania (daca va fi capabila) in primii trei ani dupa aderare sunt de circa 6 miliarde de euro. Din totalul fondurilor nerambursabile, proiectele de infrastructura regionala si locala reprezinta 55% si ele sunt destinate exclusiv autoritatilor locale. "Romania va beneficia de sume semnificative din partea UE si in perioada 2007-2009. Vreau sa stiti ca avem la dispozitia noastra nu mai putin de 6 miliarde de euro. Sunt fonduri care trebuie sa se regaseasca in proiecte reale, in timp real, pentru a fructifica la maximum aceste oportunitati (...). Ar fi pacat ca UE sa ne dea bani, sa-i vedem, sa-i avem la dispozitia noastra si sa nu-i putem folosi. Ar fi o greseala imensa", sustine primul ministru.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...