Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Fiecare minister își va face audit ca să verifice dacă are prea mulți angajați, anunță Florin Cîțu

Ministrul Finanţelor Publice a anunțat, sâmbătă, că fiecare minister trebuie să-și facă un audit, pentru a verifica dacă nu cumva are prea mulți angajați.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.11.2019 - 18:55

"Avem 16 ministere din 24 câte erau înainte. Fiecare minister trebuie să facă un audit, să vadă ce se întâmpla în interior, să vadă dacă aparatul este supradimensionat, o analiză cum îşi face fiecare treaba. Vom vedea care este rezultatul acestei analize", a anunțat ministrul Finanţelor, Florin Cîțu, la postul Antena 3.

În funcție de această analiză, organigramele instituțiilor de stat se vor modifica, a explicat ministrul de Finanțe.

"Am spus tot timpul: cei care sunt neprofesionişti, leneşii, cei promovaţi în funcţii pe criterii politice, acolo sigur se va umbla. Asta nu înseamnă disponibilizări, înseamnă o reparare a situaţiei, pentru ca au fost populate foarte multe funcţii cu politruci şi asta nu mai poate să continue", a avertizat ministrul Florin Cîțu.

Comentarii

loading...