26.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăEconomieFermierii îi cer lui Iohannis să intervină la Guvern pentru a li...

Fermierii îi cer lui Iohannis să intervină la Guvern pentru a li se acorda despăgubiri pentru secetă

Asociaţia Forţa Fermierilor îi cere președintelui Iohannis să intervină pe lângă Guvern pentru a li se acorda despăgubiri pentru seceta din anul 2020.

„Mai sunt câteva ore până la votul final din Parlament pe proiectul Legii bugetului de stat şi parlamentarii de la Putere, în ciuda tuturor apelurilor din mediul asociativ agricol, sunt pe cale să dea o lovitură nimicitoare pentru zeci de mii de fermieri români şi să pună în pericol agricultura naţională în anul 2021, afectând securitatea alimentară a naţiunii”, anunță, marți dimineață, un comunicat transmis de Asociaţia Forţa Fermierilor.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă