10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieDetalii exclusive din culisele inovării firmei de construcții Euromateria București

Detalii exclusive din culisele inovării firmei de construcții Euromateria București

Piața construcțiilor este în plină dezvoltate în România, fiind stimulată spre evoluție de cererile care provin atât din segmentul privat, cât și din sectorul public. Dacă la începutul anilor 2000 împărtășeam un set de așteptări compatibil cu nivelul de trai, statisticile recente relevă date surprinzătoare. În timp ce 7 din 10 români preferă să se mute într-un spațiu locativ complet amenajat, fără a mai fi nevoie de investiții adiționale, un număr tot mai mare de locuitori consideră că estetica instituțiilor publice, de învățământ și sănătate constituie o etichetă.

 

Totuși, amenajarea nu se oprește la polul esteticii, ci continuă cu sisteme de instalații de cea mai bună calitate și garanție extinsă. Pentru ca edificiile astfel ridicate să ofere confort și din perspectiva utilităților, firmele de construcții colaborează cu cei mai buni instalatori din Bucuresti care acționează în regim de urgență în orice Sector al Capitalei. Prețurile pentru intervențiile oferite un instalator din Bucuresti sunt variabile și depind de raza de acțiune, dar și de complexitatea lucrărilor.

 

“La momentul actual, Euromateria București este pionierul inovațiilor de produs. Am introdus printre primele panouri metalice modulare, uși hidraulice din sticlă și panouri din sticlă motorizate în construcțiile ridicate în toată România”

 

Perseverența este secretul pentru a ajunge cât mai departe într-o industrie atât de competitivă. Euromateria este de departe cel mai bun exemplu de performanță în segmentul de construcții, fiind una dintre firmele prezente la marile licitații care se deschid pentru preluarea proiectelor de anvergură din sectorul public. De aceea, firma de construcții a acceptat de fiecare dată provocările fluctuante, venind în întâmpinarea beneficiarilor cu edficiii ridicate din produse inovatoare, unice în Europa:

 

Panoul metalic modular asigură adâncime pentru o varietate de aplicații

Sistemul de panouri metalice modulare de înaltă performanță constituie o opțiune fiabilă pentru o adâncime optimă, compatibilă cu proiecția clădirii. Aceste sisteme permit ajustarea conformă a planului înclinat, garantând un rezultat perfect atât din punct de vedere estetic, dar și din perspectiva durabilității. Produsul este disponibil în aplicații orizontale și verticale și poate fi specificat în substraturi de zinc sau aluminiu.

Disponibil într-o varietate de culori și opțiuni de finisare, sistemul de panouri metalice modulare folosește un proces de fabricare unic pentru variații în dimensiune și formă. Astfel, proiectările personalizate pot fi create și pe baza cerințelor proiectului, satisfăcând în egală măsură așteptările beneficiarului construcției, fie că este persoană fizică, fie juridică.

 

Uși hidraulice din sticlă pentru construcțiile comerciale

Tavernele, restaurantele și chiar cafenelele sunt deschise la noi provocări în ceea ce privește maniera de amenajare. Potrivit specialiștilor care lucrează pentru firme de constructii in Bucuresti “proprietarii restaurantelor și barurilor recent construite au observat că ușile hidraulice din sticlă le permit clienților să nu se mai grăbească atunci când părăsesc localul și chiar să îl frecventeze mai des, în număr mai mare”.

Explicația ar putea fi aceea că spațiul este investit, astfel, cu mai mult volum. Pe de altă parte, aceste sisteme sunt sigure, fapt ce atrage atenția familiilor numeroase ce preferă să își aducă și copiii în aceste locații. Ușile au o estetică industrială și oferă un plus de protecție la mesele din exterior atunci când sunt deschise.

 

Intimitate și confort cu panouri din sticlă securizată

Este întotdeauna o idee bună să iei prânzul în aer liber, iar statisticile arată că industria HoReCa a evoluat substanțial în raport cu aceeași perioadă a anului trecut. Sesizând nevoia pentru o experiență perfectă a clientelei, Euromateria s-a dedicat identificării de soluții care să promoveze construcții durabile, dar mai presus de atât capabile să ofere confortul deplin clienților ce le calcă pragul.

Astfel, s-a procedat la construirea noilor restaurante cu panouri din sticlă securizată ce pot fi monitorizate prin control digitalizat. Lumina soarelui, vântul sau ploaia încetează să mai fie o corvoadă pentru cei care servesc masa pe terasă, întrucât panourile capturează până și aerul încălzit oferind, totodată, vederi la exterior datorită ferestrelor încorporate.

 

Control asupra panourilor acustice fără a compromite designul

Panourile acustice sunt panouri de interior din aluminiu concepute pentru a îmbunătăți mediul acustic. Panourile încorporează o placă de suport în formă de fagure, stratificată cu un strat intermediar fără fibre pentru a atenua zgomotul. Luminile de fundal pot fi ușor integrate în panourile de acustice. Panourile pot fi, de asemenea, îndepărtate și repozitionate rapid pentru întreținere. Potrivit Euromateria București, astfel de soluții sunt integrate în construcțiile tip HoReCa cu preponderență în pub-uri și restaurante, în cazul celor dintâi asigurând o sonorizare optimă la show-urile live.

Firma de construcții Euromateria București dovedește constant că reputația nu este suficientă pentru a performa într-o industrie atât de competitivă, motiv pentru care procede la identificarea celor mai bune soluții inspirate din trendurile curente. Compania se dedică proiectării edificiilor durabile, însă nu omite și importanța criteriilor care desăvârșesc estetica și confortul oferite de un spațiu în care oamenii aleg să se relaxeze în timpul liber.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă