11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFabricile AdePlast funcționează în condiții normale

Fabricile AdePlast funcționează în condiții normale

Actuala situație, generată de epidemia de coronavirus, nu împiedică fabricile AdePlast să funcționeze în parametri normali.

Reprezentanții companiei le transmit partenerilor și clienților că actualul context a devenit una dintre cele mai importante preocupări ale AdePlast și oferă asigurări în ceea ce privește și monitorizarea, extrem de atentă, a situației.

„Până în prezent nu a fost necesar să întrerupem activitatea. Angajații noștri au fost informați și instruiți pentru a respecta întocmai regulile impuse de autorități, normele de igienă și celelalte măsuri de prevenție care se impun în scopul limitării răspândirii virusului COVID-19. Activitatea din fabricile noastre se desfășoară în condiții optime, livrările se fac fără întârziere, iar accesul vizitatorilor în unitățile de producție este atent monitorizat în sensul respectării normelor impuse de Guvern, în astfel de condiții. Cu toate acestea, evoluția pandemiei este, din păcate, una destul de dinamică și, în cazul în care, totuși, vor apărea schimbări, ca urmare a măsurilor impuse de autorități, ori prin prisma schimbărilor apărute în piață, vom anunța în timp util”, a declarat domnul Daniel Stăncescu, CEO-ul AdePlast.

Compania operează patru platforme, pe teritoriul României. Cea mai recentă platformă operațională este platforma din Craiova. Construită pe o suprafață de 20 de hectare, găzduiește o fabrică de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 metri cubi și una de adezivi și mortare uscate cu o capacitate de 1600 tone/zi, similară cu cea de la Roman. Tehnologiile de producție implementate la Ișalnița sunt cele mai noi la nivel mondial.

La Roman, AdePlast deține o zonă industrială care include o fabrică de adezivi și mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone/an și o linie de producție de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi.

La Oradea, Adeplast a dezvoltat o capacitate de producție de 250.000 de tone de  adezivi și mortare uscate, o fabrică de vopsele și tencuieli decorative care produce 50.000 de tone/an, precum și una  de polisiren expandat de  700.000 de metri cubi de polistiren expandat pe an.

Pe platforma industrială de la Ploiești se află o fabrică de adezivi și mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone/an, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 1,05 milioane de metri cubi, o linie de producție de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi, la care se adaugă o fabrică de vopsele, tencuieli decorative, lacuri și emailuri, cu o capacitate de 50.000 tone/an.

 

 

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă