Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: MilTech

Exclusiv RL. Armata Română cumpără 10.000 de stații radio de la o firmă americană

Ministerul român al Apărării Naționale va cumpăra 10.000 de stații radio cu transmisie secretizată, furnizate de compania americană Motorola Solutions.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.06.2018 - 23:25

Compania americană Motorola Solutions, specializată în domeniul comunicațiilor, va livra Armatei Române 10.000 de stații radio, au declarat, pentru România Liberă, reprezentanți ai firmei americane.

Livrarea se face conform unui contract semnat la sfârșitul anului 2017, pe baza faptului că România alocă, în anul 2018, un procent de 2 la sută din PIB pentru Apărare.

Într-o primă tranșă, MApN va primi 2000 de stații radio care vor fi plătite din bugetul pe anul 2018. Celelalte 8000 de stații radio vor fi livrate în anii următori.

Compania americană Motorola Solutions participă la realizarea sistemului de "comunicații critice" al României, operat de STS și ai cărui beneficiari sunt instituțiile din domeniul securității naționale (inclusiv MApN) precum și unitățile medicale de urgență.

Comentarii