0.2 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeEconomieExchange-ul de criptomonede Tradesilvania

Exchange-ul de criptomonede Tradesilvania

Tradesilvania Exchange, unul dintre liderii de piata din Romania in tranzactionarea de criptomonede si bunuri digitale, a sistemelor automate de transfer financiar bazate pe blockchain a obtinut official acreditarea ISO 27001, o acreditare recunoscuta international in domeniu securitatii informatiei si care consolideaza directia companiei de a oferi solutii sigure, rapide si avantajoase pentru tranzactiile cu criptomonede.

Acest lucru demonstreaza ca exchange-ul Tradesilvania, singurul exchange din Romania si putinele din Europa care a obtinut certificarea ISO 27001 – securitatea informatiior si ISO 9001 – managementul organizatiei este unul dintre destinatiile sigure pe care le puteti accesa pentru a tranzactiona criptomonede si bunuri digitale.

In plus, prin disponibilitatea in exchange-ul Tradesilvania a 15 monede digitale  Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), EOS (EOS), TRON (TRX), Stellar (XLM), Cardano (ADA), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), 0x (ZRX), OmiseGO (OMG), Augur (REP), Golem (GNT), face schimbul de monede digitale sa fie unul usor rapid si sigur.

Incepand cu luna octombrie 2019, exchange-ul Tradesilvania a introdus in premiera in Romania un nou sistem de creditare si imprumut pentru clientii Tradesilvania, care permite obtinerea unei sume de bani in LEI sau EURO direct din cont si care foloseste ca si garantie colaterala monede digitale.

Prin solutiile de incarcare a portofelului digital gratuit  prin plata cu card VISA sau MasterCard sau prin plata prin transfer bancar, Tradesilvania este unul dintre putinele exchange-uri de monede digitale care iti ofera access la sistemul blockchain si achizitia de criptomonede direct din casa ta.

Tradesilvania este un exchange 100% reglementat de Uniunea Europeana cu licenta de functionare emisa de Financial Intelligence Unit Estonia pentru furnizarea de servicii de schimb de moneda virtuala cu moneda fiat si furnizarea unui servicii de portofel cu moneda virtuale.

Pentru siguranta completa a monedelor digitale Tradesilvania iti ofera in Romania portofele digitale hardware Ledger Nano S care iti permit o siguranta completa a bunurilor tale digitale.

Avand cele mai bune rate de schimb criptomonede : Bitcoin, Ethereum si alte 13 criptomonede din Romania exchange-ul Tradesilvania iti garanteaza ca achizitia si tranzactionarea criptomonedelor pe platforma noastra este avantajoasa, rapida si mai ales sigura, iar crearea unui cont dureaza cateva minute.

Exchange-ul Tradesilvania a avut o crestere anuala a tranzactiilor cu criptomonede de peste 30 de ori in anul 2019 comparativ cu anul 2018, cu un volum de tranzactionare de peste 8 milioane de EUR in cursul anului 2019.
Tradesilvania iti ofera cea mai accesibila solutie de tranzactionare criptomonede din Romania pe care o poti gasi disponibila.

Pentru detalii complete despre Tradesilvania te rugam sa accesezi site-ul nostru la adresa https://tradesilvania.com sau pe email  contact@tradesilvania.com

Cele mai citite

O companie a PMB vrea despăgubiri de doar 5.000 de euro de la firma care a întârziat finalizarea pasajului Doamna Ghica

Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti S.A., companie care realizează servicii de proiectare şi lucrări de construcție aferente obiectivelor de investiții ale municipalităţii,...

Confruntări cu poliția la un marş al israelienilor de extremă dreaptă din Ierusalim

Confruntări cu poliţia au avut loc la începutul unui marş al israelienilor de extremă dreaptă joi seară la Ierusalim, potrivit martorilor, informează agenţia DPA,...

CM Handbal feminin: România a pierdut cu Germania 22-24, dar păstrează șanse matematice la calificare după ce Japonia a învins Danemarca cu 27-26

România a fost învinsă de Germania cu scorul de 24-22 (9-12), joi seara, la Herning (Danemarca), în Grupa a III-a principală a Campionatului...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMMENT

  1. Avis sur Tradesilvania : négocier des crypto-monnaies à l'aide d'une plateforme roumaine - Cryptonovices.com ₿

    […] Sources d’information : Tradesylvanie, OvidiuTarcu.ro, România Liberă […]