Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O companie care procesează carne a fost închisă.

VIDEO Etichetele produselor expirate, înlocuite cu altele ce prelungeau valabilitatea

O companie care procesează carne a fost închisă după ce s-a descoperit că folosea etichete false, pentru produse expirate.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 11.03.2018 - 11:00

Un nou scandal în Belgia, în Valonia. Anchetatorii au descoperit numeroase cazuri de fraudă la abatorul din Bastogne unde, frecvent, etichetele produselor expirate erau înlocuite cu unele false.

Au fost identificate două produse de risc, carne tocată și coadă de vită, vândute altor companii. Au fost retrase imediat de pe piață, dar nimeni nu știe ce cantități au fost vândute deja, informează Ştirile TVR.

Un angajat al companiei a dezvăluit frauda sub protecția anonimatului. Martorul a declarat că, prin reetichetarea produselor, termenul de valabilitate a fost prelungit cu un an.

Agenția Federală pentru Securitate Alimentară a închis abatorul din Bastogne și a suspendat activitatea companiei până la finalizarea anchetei.

Comentarii