Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ENEL, măsuri revoluționare în domeniul resurselor umane și tehnologice

Gigantul italian Enel îşi trimite sute de angajaţi şi manageri într-o unitate specializată pe noile tehnologii, denumită Enel X, potrivit Bloomberg.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.01.2018 - 15:25

Unitatea are ca sarcină găsirea unor noi surse de venit pentru Enel şi transformarea companiei într-una de tehnologie.

“Suntem un Google din zona energiei. Modelele de afaceri sunt aceleaşi”, a afirmat directorul general al Enel X, Francesco Venturini, într-un interviu.

Spaţiile din Enel X sunt separate de sediul central al companiei pentru a permite angajaţilor să gândească mai liber, potrivit Bloomberg.

Enel X se va concentra pe patru mari direcţii: baterii şi mobilitate, consultanţă, servicii broadband şi case inteligente.

Această schimbare a companiei reflectă transformarea profundă care are loc în domeniul energiei în contextul unor schimbări la nivelul politicilor guvernamentale, a unei competiţii tot mai dure şi a unor profituri mai mici obţinute la vânzarea de active.

Pentru a găsi noi surse de creştere a veniturilor, Enel are în plan şi extinderea pe zona de downstream, informează news.ro.

Comentarii

loading...