21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieEnel lansează serviciul factura prin SMS

Enel lansează serviciul factura prin SMS

Acesta se adresează clienţilor care folosesc tot mai puţin e-mailul ca mijloc de corespondenţă, ca alternativă la serviciul de trimitere pe e-mail. Factura prin SMS vine şi în întâmpinarea celor care nu au acces la internet pe telefon mobil.

Serviciul îşi propune să ofere opţiuni alternative celor care doresc să renunţe la factura fizică, tipărită pe hârtie, în favoarea variantei electronice. Serviciul este gratuit şi poate fi activat de către toţi clienţii rezidenţiali cu contracte de energie electrică şi/sau gaze naturale.

”Astfel, în momentul emiterii facturii clienţii, Enel vor primi un SMS cu detaliile acesteia: data emiterii, ID-ul facturii, valoarea facturii curente, totalul de plată la data emiterii (în cazul clienţilor cu facturi restante), codul de plată, un număr de telefon unde pot suna pentru a asculta informaţii despre facturile lor, precum şi un link personalizat.

La accesarea linkului, clienţii vor fi direcţionaţi către o pagină web de unde vor putea descărca atât factura curentă, cât şi facturile anterioare în format PDF, vor putea vizualiza numărul de kWh facturaţi şi plăti online”, se arată în comunicatul citat de News.ro.

Cu detaliile din SMS-ul primit la emiterea unei noi facturi, clientii Enel pot plati factura sau soldul la zi, la oricare din partenerii de incasare, fara a mai fi nevoie de factura tiparita.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă