Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Electromagnetica şi-a planificat investiţii de 12 milioane lei în acest an

Producătorul şi furnizorul de energie şi corpuri de iluminat Electromagnetica estimează venituri totale de 272,1 milioane lei în acest an, cu 12% mai mari faţă de cele raportate anul trecut, de 243,06 milioane lei, şi şi-a stabilit un program de investiţii de 2,61 milioane euro.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.04.2018 - 13:54

”Programul de investiţii va fi realizat din surse proprii de finanţare, în funcţie de disponibilităţile financiare şi priorităţi. Investiţiile vor fi orientate către achiziţia de echipamente tehnologice, SDV-uri, aparate şi instalaţii de măsură şi control precum şi lucrări de mentenanţă a echipamentelor şi de întreţinere şi modernizare a clădirilor”, se menţionează într-un raport publicat pe site-ul companiei.

Compania şi-a bugetat totodată un profit brut de 7,5 milioane lei, de la un rezultat brut negativ de -15 milioane lei anul trecut.

”În anul 2018 previzionăm obţinerea de profit pentru toate activităţile societăţii în valoare de 7,5 milioane lei”, arată raportul companiei privind bugetul de venituri şi cheltuieli pentru acest an.

Oficialii Electromagnetica spun că activitatea de producţie de energie a depăşit uşor media ultimilor ani.

”Aproximativ 45% din necesarul de certificate verzi necesare furnizării de energie au fost asigurate de certificatele verzi aferente producţiei proprii de energie. Pentru anul 2018 estimăm menţinerea producţiei la acelaşi nivel şi o creştere a numărului de certificate verzi”, mai subliniază autorii raportului.

Electromagnetica este listată la BVB cu simbolul ELMA şi are o capitalizare de 87,88 milioane lei.

Comentarii