4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăEconomieLanțurile de cumpărături de lux inclusiv aeroportul Heathrow fac eforturi pentru convingerea...

Lanțurile de cumpărături de lux inclusiv aeroportul Heathrow fac eforturi pentru convingerea miniștrilor să reducă rapid TVA-ul pentru turiști

Comercianții intenționează să-i convingă pe miniștri să reducă Tva-ul pentru turiști la timp pentru încoronarea regelui de anul viitor

O coaliție de comercianți, inclusiv  Bicester Village și Aeroportul Heathrow, intenționează să-i convingă pe miniștri să accelereze reducerea TVA-ului pentru turiști la timp pentru încoronarea Regelui de anulul viitor.

Șefii industriei îi vor solicita cancelarului Kwasi Kwarteng că reintroducă cumpărăturile fără TVA pentru turiști la timp pentru un turism regal anul viitor, după ce Trezoreria a sugerat că reducerea impozitelor nu va fi în vigoare până în 2024.

Trezoreria se așteaptă că va dura doi ani pentru a aduce o nouă versiune digitalizată a cumpărăturilor fără TVA, după ce a fost anunțată în mini-bugetul de vineri. Dar comercianții cred că înființarea unei scheme digitale se poate face mult mai rapid în timp pentru o ”goană regală” a turismului în jurul încoronării regelui Carol al III-lea, care se așteaptă să aibă loc până în vara viitoare.

Se extind cumpărăturile fără taxe pentru orice vizitator din UE. În trecut, doar vizitatorii din afara UE erau eligibili pentru aceasta, deoarece toți eram membri ai UE.

„Este o atracție masivă pentru industria turismului… Ne-a făcut cel mai atractiv loc din Europa pentru ca europenii să meargă la cumpărături.” Au declarat reprezentanți ai marilor retaileri.

Șefii de retail intenționează să prezinte soluția Cancelarului prin care un sistem digital fără costuri pentru guvern poate fi funcțional în termen de șase luni pentru a ajuta industria să beneficieze mai devreme.

AIR reprezintă o serie de companii care se adresează turiștilor internaționali, inclusiv Aeroportul Heathrow, multe magazine din West End din Londra și Bicester Village, care include puncte de vânzare ale magazinelor de lux precum Prada.

Trezoreria se așteaptă ca politica să coste 2 miliarde de lire sterline până în 2026-2027, dar industria consideră că beneficiile indirecte ale atragerii turiștilor pot atenua costurile. Miniștrii se așteaptă ca noua schemă să stimuleze afacerile și să creeze locuri de muncă în sectoarele turismului și comerțului cu amănuntul.

Mini-bugetul lui Kwarteng a fost salutat vineri de sectorul comercial, deoarece a luat măsuri pentru a ajuta consumatorii care se confruntă cu criza costului vieții.

Helen Dickinson, directorul executiv al British Retail Consortium, a declarat că întoarcerea cumpărăturilor fără TVA „va stimula vânzările și va aduce Regatul Unit înapoi în concordanță cu alte națiuni europene”.

Ea a adăugat: „Anunțurile cancelarului ar trebui să ajute la susținerea cererii consumatorilor în ceea ce va fi o iarnă provocatoare pentru gospodării și întreprinderi deopotrivă.

„Schema de reducere a facturilor de energie, stabilită la începutul acestei săptămâni, și anunțurile privind asigurările naționale și impozitul pe corporații vor ajuta comercianții să-și protejeze clienții de unele dintre efectele inflației.”

Un purtător de cuvânt al Trezoreriei a declarat: „Profităm de Brexit pentru a oferi o schemă modernă de cumpărături fără taxe, care va fi extinsă la toți vizitatorii din afara Marii Britanii. Acest lucru va fi susținut de construirea unui sistem digital modern eficient de rambursare a TVA.”

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

ONU are dovezi ale folosirii armelor chimice de către Statul Islamic în Irak

Experţi ai Naţiunilor Unite(ONU) au descoperit noi probe ale utilizării armelor chimice de către gruparea jihadistă Statul Islamic în timpul autoproclamatului său califat, mai...

ONU are dovezi ale folosirii armelor chimice de către Statul Islamic în Irak

Experţi ai Naţiunilor Unite(ONU) au descoperit noi probe ale utilizării armelor chimice de către gruparea jihadistă Statul Islamic în timpul autoproclamatului său califat, mai...

Lucian Romașcanu o acuză pe Clotilde Armand că-l instigă să încalce legea în cazul imobilului Casa Miclescu

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, afirmă că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi solicită să încalce legea în cazul unui litigiu aflat în recurs la...
Ultima oră
Pe aceeași temă