27.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăEconomieEconomie internaționalDelegația României s-a întors de la Expo Dubai

Delegația României s-a întors de la Expo Dubai

Delegația economică a României și-a încheiat participarea la Expoziția Universală Expo Dubai. Este vorba de participanții la misiunea economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022).

„O parte din participanții misiunii economice s-au întors în România, iar alții au continuat cu participarea la bootcampul Afaceri.ro Oman”, anunță un comunicat de presă. 

Bootcampul Afaceri.ro Oman cuprinde o serie traininguri specializate pe perfecționarea abilităților de vânzare, negociere și promovare internaională.

Potrivit Ministerului de Externe al României, expoziția mondială cu tema „Connecting Minds, Creating the Future” era programată inițial a se desfășura în perioada 20 octombrie 2020 – 10 aprilie 2021. Ea a fost amânată oficial cu un an. Concret, expoziția se desfășoară în perioada 1 octombrie 2021 – 31 martie 2022. Se păstrează însă denumirea Expo 2020 Dubai.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mercedes extrem de rar din 1955, vândut cu 135 milioane de euro. A devenit cea mai scumpă mașină din lume

Un Mercedes extrem de rar a devenit cea mai scumpă mașină din lume. A fost vândut cu prețul record de 135 milioane de euro. Mercedes...

Facultatea de Horticultură din București lansează campania: „Bujorul – Floarea Națională și Simbol Floral al României”

Facultatea de Horticultură din București lansează campania: "Bujorul - Floarea Națională și Simbol Floral al României.Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agronomice...

„Gustul siguranței”: Berea cu tematică NATO se vinde ca pâinea caldă

Telefonul sună non-stop la fabrica de bere artizanală Olaf din Savonlinna, în estul Finlandei. Proprietarul Petteri Vanttinen primește apeluri din întreaga lume de când a...
Ultima oră
Pe aceeași temă