-1.2 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022
AcasăEconomieSute de comenzi după deschiderea reprezentanței Tesla în România

Sute de comenzi după deschiderea reprezentanței Tesla în România

  Circa 800 de comenzi au fost înregistrate până la finalul lunii septembrie, pe baza plăţii unui avans de 100 de euro, de către Tesla, potrivit datelor din piaţa auto locală, scrie ZF.

Peste 100 de maşini erau spre livrare la nivelul lunii septembrie în centrul de livrări al Tesla Delivery Hub, organizat în cadrul dealerului DAB Auto Serv din partea de sud a Capitalei, potrivit România Electrică.

Nu se comunică date pentru fiecare piaţă în parte, iar maşinile sunt livrate începând cu a doua jumătate a celei de-a doua luni din fiecare trimestru, au subliniat reprezentanţii Tesla. Câte trei automobile Tesla au fost înmatriculate pe piaţa locală în lunile iulie şi august.

Pentru moment, țara noastră va avea un „showroom“ de tip pop-up store în cadrul ma­llului Promenada din Ca­pitală, dar şi un Service Express Tesla cu echipe mobile care vor per­mite efec­tuarea intervenţiilor la casa sau locul de muncă al clien­tului. Tesla a deschis la mijlocul lunii mai site-ul oficial al companiei în limba română şi showroomul din mallul Promenada, iar începând de luni cei interesaţi pot efectua inclusiv test drive cu maşinile Tesla.

Peste 60 de maşini Tesla s-au înmatriculat anul trecut în România, în condiţiile în care acestea nu beneficiau de prima de 10.000 de euro din cadrul Rabla Plus, iar pe plan local sunt înmatriculate în total peste 350 de maşini Tesla.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

A patra zi de grevă la STB. Doar 25% din parcul auto a ieșit pe traseu

Sute de şoferi refuză să iasă pe traseu, fiind a patra zi de grevă a angajaţilor STB. Transportul în comun din Capitală este afectat....
00:00:46

Premierul Noii Zeeland, Jacinda Ardern, și-a anulat nunta pe fondul noilor restricții

Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a anunțat duminică că și-a anulat nunta. Decizia a venit după ce au fost impuse noi restricții în întreaga...
Ultima oră
Pe aceeași temă