19.1 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023
AcasăEconomieEconomie internăSocietatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a reprezentat cu succes o...

Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a reprezentat cu succes o companie din industria energetică

Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a reprezentat cu succes o companie din industria energetică a României.

„Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a reprezentat cu succes o companie importantă din România din industria energetică, parte a unui grup bine-cunoscut și cu o reputație ridicată pe piața internațională, într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului specializat de Insolvență ca urmare a unei cereri abuzive introduse de un partener de afaceri. Cererea acestuia a reprezentat, de fapt, o modalitate de constrângere a companiei în cauză de a plăti un debit care nu îndeplinea condițiile prevăzute de legea insolventei in România”, anunță un comunicat de presă.

„Serviciile Societății de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații au inclus asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată, elaborarea de apărări împotriva cererii creditorului, redactarea de argumente scrise și alte documente procedurale pentru susținerea poziției acestuia, revizuirea și depunerea de probe pentru combaterea activă a argumentelor de insolvență ale celeilalte părți, revizuirea și invocarea jurisprudenței pentru susținerea poziției clientului. Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a rezolvat cu succes cazul în fața primei instanțe. Am expus instanței că societatea nu este insolvabilă, cu dovezile aferente. Astfel, am reușit să împiedicăm deschiderea procedurii de insolvență utilizată de creditor ca o constrângere de a plăti o datorie contestată”, precizează comunicatul de presă.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă