38.9 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăEconomieEconomie internăRedport Capital va demara construcția fazei a III-a din The Level Apartments

Redport Capital va demara construcția fazei a III-a din The Level Apartments

The Level Apartments, primul proiect de dezvoltare urbană construit de Redport Capital în zona Străulești, a ajuns la 40% de pre-contracte semnate din numărul total de apartamente din Faza a III-a, încă dinainte de începerea construcției.

Conceput drept un ansamblu rezidențial smart și sustenabil, întregul proiect este dezvoltat în patru faze, cu un total de 600 de unități și cu o investiție totală de 60 milioane de euro. Construcția a fost demarată în anul 2017, iar până la începutul acestui an au fost livrate cu succes primele două faze către noii proprietari.

Valoarea investiției în această fază depășește 12 milioane de euro, construcția urmând a fi demarată în toamna acestui an.

Suprafața construită suprateran este de peste 10.000 de metri pătrați și oferă un total de 105 apartamente de tip studio, de două, trei și, în premieră pentru proiect, de patru camere. În plus, numai suprafața balcoanelor ajunge la aproape 2.000 mp.

Ansamblul dispune de 118 locuri de parcare în regim subteran și suprateran, dar și peste 500 mp de zonă comercială și dedicată serviciilor, care va deservi atât viitorilor rezidenți, dar și celorlalți locuitori ai cartierului.

„Nevoia pentru standarde de trai tot mai înalte este o realitate pe care o înțelegem, de aceea ne-am angajat să depășim așteptările și să evoluăm în permanență, iar fiecare proiect pe care îl dezvoltăm este o oportunitate de a inova și de a aduce îmbunătățiri semnificative. Suntem mândri că am reușit să construim o comunitate în jurul acestui proiect și să oferim un plus de valoare locuitorilor din zonă. În continuare, ne vom dedica obiectivului nostru de a livra excelență în dezvoltare rezidențială și de a crea un mediu de trai deosebit pentru toți cei care aleg produsele grupului Redport”, declară Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital.

Suprafețele apartamentelor din The Level Apartments III variază de la 53 la 65 mp pentru studiouri, între 70 – 85 mp pentru apartamentele cu două camere, între 90 – 115 mp pentru apartamentele cu trei camere și ajung până la 220 mp pentru cele cu patru camere.

Deși apartamentele cu două camere sunt cele mai căutate, în această etapă de pre-vânzare s-a observat un interes în creștere pentru cele cu trei și patru camere.

Eficiența energetică este un element esențial în construcția unui ansamblu rezidențial modern, iar The Level Apartments III dispune de panouri solare, ca element de noutate față de celelalte faze ale proiectului, un pas semnificativ spre reducerea amprentei de carbon a clădirii. Acestea nu numai că reduc costurile lunare ale locatarilor, dar contribuie și la conservarea resurselor naturale și la creșterea calității vieții în ansamblu.

De altfel, proiectul este prevăzut cu terase și spații comune mai generoase, cu zone vitrate mari, care servesc la eficiență energetică, dar oferă și o priveliște panoramică asupra cartierului.

La fel ca în faza anterioară, au fost create spații verzi și grădini la nivelul parterului pentru a promova biodiversitatea și a oferi un mediu mai sănătos pentru locuitori. În plus, odată cu The Level Apartments III, s-a acordat o atenție sporită acestor aspecte, o treime din ansamblu fiind acum dedicat zonelor verzi, cu grădini amplasate la parter.

Cea de-a patra fază a proiectului The Level Apartments este estimată să fie demarată până la sfârșitul anului viitor și va include aproximativ 275 de apartamente, cu o investiție de 28 de milioane de euro.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă