5.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021
AcasăEconomieEconomie internăPrimăriile cheltuiesc prea mulți bani, susține premierul Florin Cîțu

Primăriile cheltuiesc prea mulți bani, susține premierul Florin Cîțu

Primăriile cheltuiesc prea mulți bani, susține premierul Florin Cîțu, șeful interimar al Guvernului.

Premierul Florin Cîțu a făcut acest anunț în dimineața zilei de joi, 28 octombrie 2021.

„Am cerut autorităților locale să reducă cheltuielile”, a precizat premierul Cîțu. El a cerut și Asociației Municipiilor să facă un apel pentru reducerea cheltuielilor.

După cum se știe, Asociația Municipiilor este condusă de primarul din Cluj Napoca, Emil Boc. Acesta este, în PNL, un susținător al lui Florin Cîțu, președintele PNL.

Primăriile cheltuiesc prea mulți bani

Premierul Cîțu a precizat că Guvernul, chiar dacă e interimar, va continua să acorde bani la solicitarea Primăriilor. Totuși, Cîțu a subliniat că era mai bine ca acești bani să fie alocați pentru dezvoltare.

Pe de altă parte însă, fostul vicepremier Dan Barna (USR) îl acuză pe premierul Cîțu că distribuie incorect banii din fondul de rezervă al Guvernului. Barna susține că Primăriile conduse de primari USR nu primesc bani de la Guvern.

„Nemernicia prin care Câțu a golit fondul de rezervă al Guvernului și l-a distribuit tuturor primăriilor, mai puțin primăriilor conduse de primari USR, confirmă, o dată în plus, că acest om nu avea ce să caute în această pozitie, că pălăria îi era mult prea mare”, susține Dan Barna într-o postare pe internet.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite
00:02:04

Oficial! SUA ar putea modifica momentul eliberării stocurilor de petrol dacă prețurile scad

Vorbind într-un interviu video pentru conferința Reuters Next, secretarul adjunct al Energiei din SUA, David Turk, a declarat miercuri că administrația Biden ar putea...

Haine de firmă falsificate au fost găsite la vamă

Haine de firmă falsificate au fost descoperite într-o mașină care le aducea în România din Bulgaria. Un cetăţean bulgar, care conducea mașina, este cercetat...

Germania anunță carantină pentru nevaccinați

Germania anunță carantină pentru nevaccinați, în timp ce liderii politici ai țării continuă să susțină imunizarea obligatorie pentru a opri răspândirea Covid-19, transmite CNN. Potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă