21.9 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăEconomieEconomie internăMarcel Ciolacu, veste bună pentru fermierii români: „Vor primi un nou ajutor...

Marcel Ciolacu, veste bună pentru fermierii români: „Vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, care va fi stabilit pe baza unei formule echitabile.

Într-o postare pe Facebook, Ciolacu a spus că a discutat pe marginea acestui subiect cu Frans Timmermans: „Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile! Acesta este unul dintre rezultatele discuţiei pe care am avut-o astăzi cu vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, domnul Frans Timmermans. De asemenea, i-am mulţumit domnului Timmermans pentru sprijinul puternic al socialiştilor europeni în ceea ce priveşte aderarea României la Schengen şi mă bucur să constat că această susţinere rămâne la fel de fermă din partea familiei noastre europene”.

El a adăugat că a transmis, de asemenea, „că PSD va asigura implementarea integrală a PNRR” şi va continua efortul pentru sprijinirea Ucrainei şi Republicii Moldova.

„PSD şi-a asumat responsabilitatea guvernării pentru a oferi stabilitatea de care are nevoie România. Astăzi, împreună cu domnul Timmermans şi de colegii noştri din PSD, vom sărbători 130 de ani de social-democraţie în România”, a menţionat Ciolacu. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
00:00:23

VIDEO: Prințul Harry sosește la tribunalul din Londra

Prințul Harry a sosit (6 iunie) la tribunalul din Londra, unde urmează să depună mărturie în cadrul procesului său împotriva Mirror Group Newspapers. Harry și...

Fostul ministru slovac al Justiției inculpat pentru că a salutat invazia Rusiei din Ucraina

Fostul ministru slovac al Justiției şi fost preşedinte al Curţii Supreme a ţării sale, Stefan Harabin, a fost inculpat pentru că a salutat decizia...

Iohannis participă la Summitul București 9

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi, la Bratislava, la Summitul Formatului Bucureşti 9 (B9), pe care îl va coprezida alături de omologul său slovac,...
Ultima oră
Pe aceeași temă