25 C
Bucharest
Monday, 29 May 2023
HomeEconomieEconomie internăFlorin Cîţu, critici dure la adresa lui Adrian Câciu

Florin Cîţu, critici dure la adresa lui Adrian Câciu

Ministerul Finanţelor a plătit joi pentru un împrumut o dobândă de 6,53%, susţine liderul PNL, fostul premier Florin Cîţu, afirmând că este cea mai mare dobândă din 17 decembrie 2012.

“MF  a plătit astăzi pentru un împrumut o dobândă de 6,53%. Cea mai mare dobândă din 17 decembrie 2012 şi până astăzi. Încrederea se câştigă greu şi se pierde foarte uşor”, a scris Cîţu.

În urmă cu o săptămână, Cîțu avertiza că că România s-a împrumutat la cea mai mare dobândă din ianuarie 2013 şi până în 3 martie.

Florin Cîţu a susţinut în repetate rânduri că există o creştere a costului la care se împrumută statul român, afirmând că soluţiile trebuie să vină de la cei care sunt plătiţi de cetăţeni să vină cu soluţii şi să ne arate în ce direcţie mergem.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Alegeri anticipate în Spania. Pedro Sanchez dizolvă Parlamentul spaniol

Pedro Sanchez, premierul Spaniei, a convocat alegeri generale anticipate pentru 23 iulie, după ce partidul său a suferit un eșec major în sondajele locale...

Iohannis, poftit de sindicaliștii din educație la discuții decisive

Cele trei mari federaţii sindicale din învăţământ transmit i-au adresat luni preşedintelui Klaus Iohannis solicitarea de a se întâlni marţi, cu Birourile Executive ale sindicatelor. Sindicatele îi...
00:01:43

VIDEO: Incendiile de vegetație din Noua Scoție declanșează starea de urgență

Incendiile de vegetație au continuat să facă ravagii duminică (28 mai). Mai multe case au ars în Noua Scoție. Orașul Halifax, din estul Canadei, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă