16 C
București
duminică, 4 iunie 2023
AcasăEconomieEconomie internăDe ce este util să planifici bugetul de vacanță și cum să...

De ce este util să planifici bugetul de vacanță și cum să faci acest lucru

Te pregătești de concediu și vrei să-ți planifici bugetul într-un mod eficient, ca să-ți ajungă banii pentru excursii, distracții și suveniruri? Îți prezentăm în continuare cele mai bune sfaturi pentru pregătirea vacanței, alături de prieteni și familie.

Cumpără din timp biletele de călătorie și cazarea la hotel

Începe planificarea bugetului de vacanță cu rezervarea din timp a biletelor de călătorie și a camerelor de hotel. Astfel îți asiguri o proiecție financiară asupra sejurului pe care urmează să-l petreci în România sau în străinătate. Vei beneficia de bilete de avion la prețuri avantajoase dacă pornești din timp căutările pentru cele mai bune rezervări de concediu. Urmărește oferte early booking pentru destinațiile preferate și consultă promoțiile de pe site-urile de rezervări turistice. Pentru că reprezintă investiția cea mai consistentă în organizarea unei vacanțe, rezervarea sejurului trebuie gestionată cu prudență, ca să-ți ajungă banii pentru toate cheltuielile ulterioare.

Achită vacanța în rate fără dobândă* prin carduri de cumpărături

Planificarea bugetului de vacanță este utilă și pentru identificarea celor mai avantajoase modalități de plată. Cu ajutorul cardului tău de cumpărături CardAvantaj, ai la dispoziție zeci de operatori de unde poți cumpăra vacanțe în rate fără dobândă*. Christian Tour, Eximtur, Perfect Tour, Eurolines, Paralela 45, Vel Travel, Carpatia Tour, Euro Hotels sunt doar câteva dintre agențiile de turism din rețeaua de parteneri CardAvantaj. Consultă ofertele disponibile și achiziționează vacanța preferată. Beneficiezi de până la 24 de rate cu dobândă zero* și de tarife promoționale la sejururi pe toată durata anului. 

Plătește cu cardul de cumpărături pentru cheltuielile din concediu 

Te-ai decis să achiți vacanța în rate fără dobândă, prin CardAvantaj? Înseamnă că ai luat decizia potrivită și ți-ai planificat bugetul de concediu într-un mod eficient. Mai mult, poți să plătești în rate și pentru produsele și serviciile pe care le achiziționezi în România și în străinătate. Cumperi avantajos oriunde te-ai afla: peste hotare, în Duty Free sau în țară. De fiecare dată, un procent din suma cheltuită revine la tine pe card, sub formă de bonus pentru noi bucurii în vacanță, alături de cei dragi.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă