23.5 C
Bucharest
Saturday, 23 September 2023
HomeEconomieEconomie internăCrește valoarea tichetelor de masă de la 1 iulie

Crește valoarea tichetelor de masă de la 1 iulie

Sindicatele care s-au prezentat astăzi la Palatul Victoria au propus majorarea tichetelor de masă până la valoarea de 40 de lei, de la 1 iulie.

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a participat, la Palatul Victoria, la reuniunea Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social.

Întâlnirea, la care alături de ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, au mai participat reprezentanți ai Guvernului, ai Confederațiilor sindicale și patronale, a avut loc în contextul modificărilor și completărilor la Legea nr. 367/2022 privind dialogul social și Legea nr. 53/2003 – Codul muncii precum și a Ordinului pentru stabilirea valorii nominale a tichetelor de masă.

Potrivit unor surse, valoarea tichetelor ar putea crește de la 30 de lei la 35 de lei la 1 iulie 2023 și la 40 de lei din mai 2024.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Taxa pe cifra de afaceri va cauza pierderi între 35% şi 83%

"În baza semnalelor primite de la membrii din teritoriu şi a analizelor făcute cu privire la activitatea partenerilor noştri din comerţul tradiţional, majoritatea...

Vremuri grele. Ciolacu nu știe cum va fi rectificarea bugetară: negativă sau pozitivă?

„Vom face anul acesta, conform legii, rectificarea bugetară. Nu înţeleg ce pricipii. Haideţi să vedem dacă avem de a face cu o rectificare...

Polițiștii au reținut, în ultimele 24 de ore, peste 600 de permise, 12 pentru consum de droguri

Angajații Ministerului Afacerilor Interne și-au concentrat, în ultimele 24 de ore, misiunile pe descurajarea și combaterea faptelor ilegale, asigurarea unui trafic fluent și prevenirea...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies