27.7 C
Bucharest
Wednesday, 27 September 2023
HomeEconomieEconomie internăBlackstone a anunțat că una dintre companiile sale din portofoliu, R Systems,...

Blackstone a anunțat că una dintre companiile sale din portofoliu, R Systems, l-a numit pe Nitesh Bansal ca director general

Compania din portofoliul Blackstone, R Systems, o companie lider globală de inginerie de produse, l-a numit pe Nitesh Bansal ca director general și director executiv al companiei sale. Compania are centre de livrare în Europa, inclusiv în România, Polonia și Moldova, și birouri în toată Europa.

Nitesh Bansal, un veteran de lungă durată în industria serviciilor de inginerie digitală și de produs, se va alătura R Systems în calitate de director general și director executiv se arată în anunțul din 30 mai al R Systems.

Nitesh s-a alăturat R Systems după o carieră de 25 de ani, cu 23 de ani la Infosys, unde a deținut mai multe roluri de conducere, cel mai recent fiind Senior Vice President și Global Head of Engineering Services. A lucrat în India, Europa și America, este expert contabil și a urmat cursuri de conducere și conducere la INSEAD și la Stanford Graduate School of Business.

Comentând numirea sa, Nitesh a spus „Cu mare entuziasm îmi asum conducerea R Systems, care s-a impus ca un jucător cheie în serviciile de inginerie digitală și de produs. Sunt încântat să lucrez cu echipa de management talentată a R Systems, care a construit această companie remarcabilă. Aștept cu nerăbdare să colaborez îndeaproape cu Blackstone, care are un istoric solid în construirea de afaceri de servicii tehnologice. Cu baza sa de clienți loiali și cu angajații globale care lucrează îndelung, R Systems este bine poziționat pentru o creștere continuă. Cu resursele Blackstone, îndrumarea Dr. Rekhi, și echipa de management existentă, sunt încrezător că accelerez această creștere și că am scala compania la următorul nivel.”

Mukesh Mehta, Senior Managing Director la Blackstone Private Equity și Director în Consiliul R Systems, a declarat: „Suntem încântați să-l urăm bun venit pe Nitesh la R Systems. Experiența bogată în industrie a lui Nitesh, credibilitatea față de clienți și expertiza în construirea de afaceri la scară va face din el un atu de neprețuit pentru companie. Suntem încântați să sprijinim Nitesh și echipa de management existentă pentru a conduce următoarea fază de creștere pentru R Systems și pentru a crea valoare pentru toate părțile interesate. Mulțumim Dr. Rekhi pentru construirea unei companii excelente și suntem încântați să o ducem mai departe.”

Dr. Satinder Singh Rekhi, fost director general și director executiv al R Systems, a declarat: „Nitesh este un veteran al industriei cu o puternică perspicacitate în afaceri și o înțelegere profundă a tehnologiei. Abordarea sa de leadership centrată pe oameni și mentalitatea de creștere vor dinamiza R Systems pentru a oferi valoare clienților și pentru a realiza următoarea fază de creștere. Sunt încântat de participarea Blackstone în viitor, având în vedere experiența lor globală în a permite companiilor să se extindă. Sprijinul meu deplin și cele mai bune urări sunt cu

Nitesh în timp ce își asumă acest rol.”

Despre R Systems

R Systems este o companie lider în inginerie de produse digitale care proiectează și construiește produse, platforme și experiențe digitale de ultimă generație, dând putere clienților din diverse industrii să depășească barierele digitale, să-și pună clienții pe primul loc și să obțină venituri mai mari, precum și eficiență operațională.

R System se declară drept inovatori constanți, aducând perspective noi pentru a valorifica puterea celor mai noi tehnologii precum cloud, automatizare, AI, ML, analiză, realitate mixtă etc. Compania are peste 4.400 de expeditori tehnologici în 26 de birouri care ”sunt motivați să exploreze noi căi digitale, fără a lăsa o piatră neîntoarsă”. În încercarea lor de a oferi soluții de afaceri care au un impact semnificativ.

”Mentalitatea, capacitățile și instrumentele noastre de produs ne permit să colaborăm cu industria tehnologică, care nu se mai limitează la companiile ISV și SaaS, dar include și jucători Telecom, Media, FinTech, InsureTech și HealthTech și permite lansarea mai rapidă a noilor funcții, cu proprietate și integrare deplină în CI-CD.” Se arată în descrierea companiei.

Despre Blackstone

Blackstone este cel mai mare administrator de active alternative din lume. Căutăm să creăm un impact economic pozitiv și valoare pe termen lung pentru investitorii noștri, companiile în care investim și comunitățile în care lucrăm. Facem acest lucru folosind oameni extraordinari și capital flexibil pentru a ajuta companiile să rezolve problemele. Activele lor sunt în valoare de 991 miliarde USD. În gestiunea acestora sunt incluse vehicule de investiții axate pe capital privat, imobiliare, credit privat și lichid, infrastructură, științe ale vieții, capital de creștere, titluri publice și fonduri secundare, toate la nivel global.

Urmărește România Liberă pe TwitterGoogle NewsFacebookLinkedin și Youtube.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Femeie de afaceri, găsită moartă în mașină, pe bancheta din spate. Descoperirea, făcută chiar de soțul ei

Femeia fusese dată dispărută în urmă cu câteva zile de soțul ei. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat...

Familia Regală a României a vizitat Grădina Botanică Regală din Madrid

Marți, 26 septembrie, Familia Regală a României, prin Custodele Coroanei și Principele Radu a vizitat Grădina Botanică Regală din Madrid, unde Majestatea Sa a...

Microbuz şcolar, implicat într-un accident rutier la Cluj! O polițistă a fost rănită

Inspectoratul Județean  Cluj anunţă că, în jurul orei 12.20, pe strada Memorandumului din municipiul Cluj-Napoca s-a produs un accident rutier în care a...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies