5 C
București
joi, 28 octombrie 2021

Cum obține o firmă anularea datoriilor

Cum obține o firmă anularea datoriilor este o întrebare pe care și-o pun foarte mulți manageri.

O companie de consultanță anunță că a obținut restructurarea tuturor datoriilor bugetare restante ale grupului Chimica. Informația este transmisă de Concilium Consulting, companie de consultanță în restructurare de business afiliată Turnaround Management Association.

Concilium Consulting a obținut „restructurarea tuturor datoriilor bugetare restante ale grupului Chimica”. Aceste datorii bugetare restante erau în valoare de peste 48 de milioane de lei. Restructurarea datoriilor bugetare restante s-a obținut în baza OG 6 / 2019.

Cum obține o firmă anularea datoriilor

ANAF a aprobat toate cele șase planuri de restructurare pe care le-am realizat pentru companiile grupului Chimica și, dacă acestea își vor desfășura activitatea conform planurilor respective în următorii șapte ani, li se vor anula datorii fiscale de peste 25 de milioane de lei. Între timp, companiile beneficiază de eșalonarea plății pentru restul sumei, de aproximativ 23 de milioane de lei”, a explicat Vlad Năstase, CEO Concilium Consulting.

Vlad Năstase a fost numit ca expert independent în procesul de restructurare a companiilor din grupul Chimica.

Firmele eligibile care vor să fie scutite de datoriile bugetare neplătite mai au timp să acționeze până în 30 septembrie 2021. Aceste firme eligibile trebuie să trimită o notificare a intenției de restructurare.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă