27.9 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăEconomieEconomie internăA fost desemnat cel mai apreciat angajator...

A fost desemnat cel mai apreciat angajator din segmentul FMCG

În România a fost desemnat cel mai apreciat angajator din domeniul FMCG. Această titulatură, FMCG (Fast Mover Consumer Goods), se referă la bunuri de larg consum.

Clasamentul a fost realizat conform studiului Randstad Employer Brand 2022. Potrivit acestuia, BAT Trading este cel mai apreciat angajator din segmentul local FMCG.

BAT este un angajator strategic în România. Compania si-a triplat numarul de angajați în ultimii ani în cele trei entități economice prezente în România. Numărul lor a crescut de la 1200 de oameni în anul 2013 la peste 3000 în prezent. Compania generează indirect alte 30.000 de locuri de munca, prin lant­ul de distribu­tie si aprovizionare.

„In industria FMCG din Romania, avem companii deja cu traditie in programe avansate dedicate angajatilor si in strategii de employer branding. In acest context competitiv, sa fii desemnat brandul de angajator numarul 1 al sectorului este, cu siguranta, rezultatul unui efort sustinut in acest sens, combinat cu alinierea la asteptarile talentelor. Felicitam BAT, liderul din acest an, si ne bucuram ca avem un aliat puternic in ceea ce ne place sa numim viziunea human forward privind abordarea resurselor umane din tara noastră”, a declarat Mihaela Maranca, Country Manager, Randstad Romania.

Cel mai apreciat angajator, cunoscut de cel puțin 10 la sută din populație

Respondentii au evaluat cei mai mari angajatori din Romania, ca numar de angajati, cunoscuti de minim 10 la sută din populatie. La studiu au participat 4.700 de persoane cu varsta cuprinsa intre 18 – 64 ani. Au fost incluși studenți, angajați, freelanceri și șomeri.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

UPDATE: Bărbatul acuzat de terorism după atacul mortal de la Oslo, a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost arestat și acuzat de crimă, tentativă de crimă și acte teroriste, după un schimb...
00:00:51

VIDEO: Accident șocant de autobuz în Peru

Cel puțin 17 persoane, printre care trei copii, au fost rănite după ce un autobuz s-a răsturnat joi (23 iunie) pe o autostradă din...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 202: stenogramele discuțiilor dintre Macron și Putin au apărut în mass-media. VIDEO

UPDATE, ora 08:58: Principala agenţie de securitate internă a Ucrainei a anunţat că a descoperit o reţea rusă de spionaj în care este implicat...
Ultima oră
Pe aceeași temă