Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Economia României va începe să-și revină din trimestrul al treilea, estimează BNR

Economia națională va începe să crească din trimestrul al treilea al anului 2020, a anunțat, marți, Leonardo Badea, viceguvernator al Băncii Naţionale a României (BNR).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.07.2020 - 17:16

"Deşi persistă incertitudini cu privire la revenirea graduală la normalitate, iar acest lucru este în strânsă legătură cu evoluţia situaţiei medicale, respectiv cu setul de măsuri întreprinse de autorităţi, ipoteza unei reveniri economice începând cu trimestrul trei al anului 2020 pare a se confirma", a declarat, marți, viceguvernatorul BNR într-o conferință de specialitate.

"Ulterior declinului semnificativ al PIB-ului real, care s-a înregistrat în trimestrul doi din 2020, este preconizată, cel puţin din punctul meu de vedere, înregistrarea unei rate trimestriale pozitive a PIB-ului în trimestrul trei 2020", a explicat Leonardo Badea în cadrul videoconferinţei "Bankers Summit '20".

Comentarii

loading...