6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieE-Advertising –agenția de digital marketing care oferă servicii axate pe creșterea afacerii...

E-Advertising –agenția de digital marketing care oferă servicii axate pe creșterea afacerii tale

Lumea de digital marketing a cunoscut o dezvoltare accelerată și cu acțiunea orientată mai ales spre serviciile și produsele oferite de diverse nișe. Indiferent de acestea, se impune ca o afacere fizică să fie prezentă și în online pentru a beneficia astfel de o evoluție continuă și o creștere însemnată a productivității și implicit a profiturilor.

E-Advertising este o agenție de digital marketing care și-a axat atenția asupra publicității online, prin aplicarea unor strategii bine organizate, a căror menire este de a ajuta business-ul celor ce le solicită ajutorul să crească. Sunt numeroase aspecte pe care nu le cunosc în general afaceriștii cu privire la această ramură de activitate și care fac diferența între serviciile oferite de o agenție de digital marketing specialistă și una care acționează intuitiv, fără o bază solidă de cunoștințe și experiență în domeniu, respectiv care nu aplică tehnici pozitive de optimizare.

  • SEO

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare reprezintă un proces complex și de durată, neapărat necesar pentru promovarea unei afaceri. Specialiștii E-Advertising au în vedere optimizarea on page și off page – cele două părți necesare pentru o mai bună poziționare a site-ului în rezultatele Google, în funcție de conținutul calitativ ce vizează cuvinte și expresii cheie introduse în câmpul de căutare de către utilizatori. Totodată contează și modul în care motorul percepe conțintul, realizând indexarea acestuia și raportarea la el în funcție de căutările efectuate de public, de calitate (lipsa conținutului duplicat, axarea pe informații utile, ce vizează direct interesul utilizatorilor).

Da, experiența utilizatorilor este un aspect major de avut în vedere, iar pentru ca aceasta să fie una plăcută și folositoare, există factori SEO cu rol important ce nu pot fi omiși (tagurile meta, ancore, textul alternativ din spatele imaginilor, link-urile).

De asemenea de importanță majoră este ceea ce ține de linkbuilding, respectiv procesul care ține de construcția de link-uri. Este vorba despre link-urile ce trimit de pe site-ul personal spre altele prezente în mediul online. În acest sens, o agentie digital marketing expertă precum cea menționată are în vedere crearea de link-uri reciproce, prin newslettere dar și alte metode eficiente. Reprezintă cu siguranță o modalitatea de a scoate din anonimat site-ul, de a-l face cunoscut utilizatorilor într-un mod pozitiv.

  • Facebook Ads

Despre Facebook se știe că este una dintre cele mai mari platforme sociale, folosită în mod intens și de afaceriști pentru a câștiga audiență vastă, respectiv de a fideliza în cele din urmă clienți.

Prin Facebook Ads, ramură de servicii de asemenea parte din cele oferite de E-Advertising, proprietarii de afaceri se asigură de creșterea engagement-ului cu ajutorul diverselor elemente vizuale implementate de specialiștii agenției menționate, precum și a imaginilor video și a celorlalte elemente specifice.

  • Adwords

Este vorba despre o altă metodă de publicitate populară și utilizată la ora actuală de cei care doresc să își facă business-ul cunoscut. Aceasta este ideală pentru a aduce vizitatori targetați din Google pe site-ul vizat în mod rapid. Urmărirea concurenței și estimarea sumei minime necesare pentru publicitatea pay per click ține de asemenea de specializarea celor de la E-Advertising. Aceștia aplică o varietate de cunoștințe în vederea asigurării rezultatelor optime (urmăresc conversiile, fac remarketing, retargeting, optimizează campaniile Adwords prin gestionarea de cuvinte cheie negative etc.).

Toate cele mai sus menționate sunt strategii care aplicate corect pot conduce către o afacere de succes. Reușesc în acest sens cei care au în vedere colaborarea cu o agenție digital marketing expertă.

Ce recomandă serviciile E-Advertising?

Recomandă această agenție de digital marketing portofoliul uriaș de clienți, precum și experiențele plăcute pe care le au afacerile acestora datorită acestei colaborări. Echipa este alcătuită din experți în SEO, Adwords, Facebook Ads, dar și alte servicii care vizează creșterea unei afaceri în mediul online.

Pachetele de oferte dintre care pot cei interesați de promovare alege pot fi solicitate prin contactarea agenției pe adresa de e-mail: office@e-advertising.co, disponibilă alături de alte informații utile pe e-advertising.co.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă