Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Directorul Şcolii Superioare de Aviaţie, George Costin Barbu, director interimar la Tarom

Directorul Şcolii Superioare de Aviaţie, George Costin Barbu, a fost numit director interimar la Tarom, printr-o decizie a Consiliului de Administraţie. Mandatul acestuia a fost stabilit la patru luni.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 22.10.2019 - 12:28

”Consiliul de Administraţie, întrunit în şedinţă în data de 21.10.2019, a luat act de renunţarea domnului Valentin Gvinda la mandatul de director general provizoriu şi a desemnat în funcţia de director general provizoriu pe dl George Costin Barbu, pentru un mandat de 4 luni, în condiţiile OUG 109/2011”, a transmis compania Tarom.

George Costin Barbu a ocupat funcţia de director general al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă începând din anul 2015, până în prezent, fiind absolvent al Facultăţii de Inginerie Aerospaţială, specializarea Inginerie şi Management Aeronautic.

Valentin Nicolae Gvinda, care ocupa funcţia de Şef Departament ATR din cadrul companiei, a fost numit director interimar, după revocarea din funcţie a Mădălinei Mezei, aminteşte News.ro.

Comentarii

loading...