10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieDirectorul general Tarom: Nu e posibil să fim deja pe profit

Directorul general Tarom: Nu e posibil să fim deja pe profit

Directorul general al Tarom a afirmat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Aeroportul Internaţional Timişoara, că nu este posibil ca, în acest moment, compania aeriană să fie pe profit, scrie Mediafax.ro

“Lumea înţelege diferit redresarea. Unii zic că ar trebui deja să fim pe un profit. Nu este posibil. Cred că una dintre priorităţile noastre, a echipei pe care o am în spate, este de a scădea cheltuielile, în primul rând. Avem peste 2.000 de contracte pe care le schimbăm, le renegociem şi apoi vin şi măsurile pe care le iniţiem, cum ar fi retehnologizarea care va avea loc tot din acest an. De luni o să avem nişte caiete de sarcini pe SEAP şi atunci eu zic că în maxim o lună de zile o să începem schimbările”, a afirmat Wolff Werner Wilhelm.

Întrebat de către jurnalişti dacă se vor face şi reduceri de personal, directorul general al Tarom a afirmat că nu este exclus acest lucru.

“Personalul se reduce singur, prin pensionare pleacă foarte mulţi dintre angajaţi. O să ne reorganizăm, cel puţin acum resursa umană este limitată, trebuie să îi folosim pe angajaţi acolo unde sunt ei pregătiţi, de fapt. Ne propunem să îi realocăm, să îi şcolim şi apoi vedem, cei care nu mai au loc, o să fie oameni care ori nu au competenţă, ori nu mai vor să stea. Nu ştiu cât la sută va scădea personalul, depinde de ce proiect ni se îndeplineşte anul acesta“, a mai precizat Wolff Werner Wilhelm.

 
Directorul general al Tarom a mai precizat şi că sunt aşteptate să vină avioane noi, în perioada următoare.

Wolff Werner Wilhelma participat, duminică, la Aeroportul Internaţional Timişoara, la lansarea oficială a zborurilor Timişoara – Iaşi, care vor avea o frecvenţă de patru curse pe săptămână, iar preţul unui bilet începe de la 20 de euro. Începând din 26 martie, compania aeriană va introduce şi cursele Timişoara – Cluj şi retur cu o frecvenţă de trei curse pe săptămână.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă