Depunerea declarațiilor fiscale se amână până la 25 decembrie

Depunerea declaraţiilor fiscale de către firme se va amâna până la data de 25 decembrie 2020, a anunțat, miercuri, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu,

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.10.2020 - 23:15

Depunerea declaraţiilor fiscale de către firme se va amâna până la data de 25 decembrie 2020, a anunțat, miercuri, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, la conferinţa anuală a Asociaţiei Berarii României.

Tot potrivit ministrului de Finanțe, rambursarea TVA cu control ulterior ar putea fi prelungită până la data de 25 ianuarie a anului viitor.

"Ne gândim la anul viitor pentru că se pare că această criză nu s-a terminat. Vom avea şi la anul costuri legate de această criză şi va trebui să luăm măsuri prin care să susţinem sectoare din economie. Vă pot spune în premieră că deja am lucrat puţin la varianta de Ordonanţă de Urgenţă care o să fie aprobată mâine pentru amânarea declaraţiilor. Vom permite ca, până la 25 decembrie 2020, să nu existe penalităţi pentru cei care nu reuşesc să plătească la timp şi, în plus, extindem rambursarea TVA cu control ulterior până în 25 ianuarie", a precizat, miercuri, ministrul Florin Cîțu.

Comentarii