Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Decizie inedită a ANRE: Ce taxă nu vor mai plăti milioane de români

O nouă schimbare de proporţii este anunţată de către autorităţi. Decizia vizează milioane de români, iar asta se va simţi cât mai curând şi în buzunarele acestora.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.03.2018 - 14:06

Cei care trebuie să-și racordeze locuința la rețeaua electrică, nu vor mai fi obligați să facă acest lucru, asta în urma unui proiect de ordin al Autorităţii de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

Potrivit acestuia, românii nu vor mai fi nevoiți să plătească și contorul la racordare. Astfel, aceștia vor plăti mult mai puțin.

În concluzie, românii vor plăti cu 100 de lei mai puțin.

Potrivit economica.net, costurile cu achiziţia şi montarea grupurilor de măsurare se vor regăsi în venitul reglementat care se recuperează prin tariful pentru serviciul de distribuţie”, se arată în nota de fundamentare a proiectului ANRE.

Comentarii

loading...