Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Decizie a Guvernului legată de voucherele de vacanță

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat că s-a stabilit la nivelul Guvernului menţinerea în anul 2019 a voucherelor de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 05.09.2018 - 15:12

"Am stabilit la nivelul Guvernului continuarea unei măsuri foarte apreciată, atât de angajaţii din sistemul public, cât şi din sectorul turismului. Mă refer la menţinerea în anul 2019 a voucherelor de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei. Am luat această decizie având în vedere atât beneficiile economice, cât şi pe cele sociale", a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Potrivit premierului, peste 1,2 milioane de români beneficiază în acest an de vouchere de vacanţă şi sunt încurajaţi să îşi petreacă concediul în ţară.

"Pentru sectorul turismului, această măsură a avut efectele aşteptate, dacă ne uităm la creşterea cu 15% a unităţilor de cazare pentru care a fost solicitată clasificarea la Ministerul Turismului, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În plus, în primul semestru al acestui an, numărul de turişti a crescut cu 4,1% în comparaţie cu anul trecut, potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică", a mai afirmat Dăncilă.

Comentarii