Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De mâine, adio ţigări mentolate!

Vânzarea țigărilor mentolate și a celor cu capsulă de mentol va fi interzisă din 20 mai în România ca urmare a unei Directive UE.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

19.05.2020 - 15:45

Această directivă referitoare la produsele din tutun, transpusă și de România prin legea 201/2016, intră în vigoare miercuri, 20 mai 2020.

Măsura vizează comercializarea țigărilor, inclusiv a celor cu capsulă, și a tutunului pentru rulat cu arome caracteristice, respectiv cea a produselor cu miros sau gust sesizabil diferite de ale tutunul.

Directiva este valabilă pe toate piețele UE, inclusiv la punctele de vânzare duty-free. Conform statisticilor, în jur de 500.000 de români fumează țigări mentolate, informează Realitatea.net.

Comentarii