Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De la panouri solare la transport subteran. Dumitru Șodolescu este noul director al Metrorex

Consiliul de Administrație al Metrorex l-a desemnat în funcția de director general pe Dumitru Șodolescu.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 02.03.2018 - 11:37

Acesta îl înlocuiește în funcție pe Ion Constantinescu, al cărui mandat expira vineri, 3 martie 2018. Noul director general a fost numit de către Consiliul de Administrație al Metrorex pentru a asigura interimatul pe o perioadă de patru luni, conform prevederilor legale ale OUG nr. 109/2011.

Dumitru Șodolescu este de profesie inginer, absolvent al Facultății de Mecanică din cadrul Institutului Politehnic București și are experiență în domeniile energie, proiectare și investiții. Dumitru Șodolescu a ocupat funcții de top management în mai multe companii private, se arată în comunicatul dat publicității de Metrorex.

Mai exact, Șodolescu a lucrat ani buni la concernul suedez ABB, subsidiara din România, iar în ultima perioadă a fost CEO la Bomax Group, care se ocupă cu energia regenerabilă, în special cu panouri solare.

Comentarii

loading...