15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieDe ce sa investesti intr-o camera de bord performanta?

De ce sa investesti intr-o camera de bord performanta?

In plus, aceasta iti ofera mai multa siguranta, si, totodata, certitudinea unui martor “ocular” ale carui declaratii nu vor deforma evenimentul Ai un motiv in plus sa te gandesti la o astfel de achizitie, mai ales daca detii un card de cumparaturi fara dobanda, in conditiile in care marja incidentelor din trafic creste amenintator pe parcursul serii si al diminetii.

Pretul unei camere de bord creste in functie de caracteristicile sale – poate ajunge chiar si la 1500 de lei, daca are o camera de mare rezolutie si poate capta sunetul fidel. Dincolo de siguranta ta, un astfel de gadget iti poate fi extrem de util daca are inregistrare video cu GPS. Ceea ce inseamna ca in cazul unui accident rutier inregistrarea va fi automat protejata pentru ca astfel se retin ora, data si locatia, iar fisierul nu poate fi suprascris. Ulterior, traseul poate fi vizualizat cu ajutorul soft-ului de redare pentru calculator.

O camera de bord cu microfon si difuzor incorporate este de mare ajutor in parcare, unde se petrec foarte multe accidente, dar si furturi auto. Atunci cand masina este stationata, senzorii percep miscarea si inregistrarea incepe automat. Iar ca sa te bucuri de acest avantaj trebuie doar sa o conectezi la sursa de alimentare de la bricheta.

Un model care are aceste caracteristici porneste de la aproximativ 400 de lei si poate creste in functie de brandul ales. Multe dintre magazinele online si fizice acorda promotiiconstant si accepta si plata cu cardul de cumparaturi, precum cel pus la dispozitie de www.cardavantaj.ro, ce iti ofera pana la 24 de rate cu dobanda 0%*.

O camera de bord cu Wi-Fi iti va oferi suport pentru conectarea la smartphone, iar transferul fiaierului intre cele doua device-uri se va face simplu si rapid, prin intermediul unei aplicatii pe care trebuie sa o instalezi în telefon.

Vine vara, iar vacantele cu masina personala cresc exponential in raport cu alte perioade ale anului. O camera de bord este un ajutor de nadejde la drum lung, iar dacă nu ai inca un astfel de dispozitiv, fii sigur ca faci alegerea cea mai bună de cumparare. Prin www.cardavantaj.ro iti poti alege un model high-end, cu plata relaxata, pana in 24 de luni.

Am lasat la final unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să tii cont atunci cand iti cumperi o camera de bord pentru masina: claritatea imaginilor inregistrate. Un dash cam cu o rezolutie buna Full HD si cu un unghi larg de vizualizare poate surprinde cele mai importante detalii intr-un posibil impact. Oferta de camere video auto este suficient de generoasa incat sa gasesti camera de bord potrivita pentru masina ta.

 

 

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă