Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Din Estonia vom inaugura prima cursă aeriană Tallinn - Constanţa

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, că urmează să fie inaugurată prima cursă aeriană Tallinn - Constanţa, care va contribui la dezvoltarea turismului din cele două ţări.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

13.06.2018 - 16:07

"Din Estonia vom inaugura prima cursă aeriană Tallinn - Constanţa, urmând ca pe perioada verii aceste curse să aibă un zbor regulat şi cred că acest lucru este foarte important şi va susţine turismul între cele două ţări", a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern, scrie Agerpres.

Totodată, Dăncilă a precizat că duminică va fi inaugurat consulatul Estoniei la Constanţa, fapt care "va apropia" această ţară de România.

Şefa Executivului a făcut aceste precizări în contextul în care a anunţat că va efectua, începând de joi, vizite în Lituania şi Estonia.

"Mâine voi pleca într-o vizită în Lituania, urmată de o vizită în Estonia. Este foarte important să vorbim cu guvernele acestor ţări. Avem pe agenda europeană dosare de interes major pentru toate statele europene şi cred că trebuie să vedem lucrurile comune, să susţinem interesul României, să vedem provocările la care trebuie să răspundem şi modul în care înţeleg statele membre ale Uniunii Europene să răspundă acestor provocări", a spus Dăncilă.

Comentarii