5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăEconomieDaikin oferă cele mai ridicate standarde ale calității prin programul Commercial Solution...

Daikin oferă cele mai ridicate standarde ale calității prin programul Commercial Solution Expert

Gama variată de soluții inovatoare a producătorului japonez Daikin, obținută în urma eforturilor constante de cercetare și dezvoltare din ultimii 90 de ani, necesită servicii realizate la cele mai ridicate standarde ale calității. După succesul programului exclusivist Home Comfort Expert, care deservește nevoile clienților rezidențiali, Daikin a dezvoltat un program similar, Commercial Solution Expert (CSE), cu scopul de a transmite expresia celei mai înalte expertize Daikin și în rândul proiectelor comerciale.

„Commercial Solution Expert este un program unic, cu un concept nou, care ne diferențiază de ceilalți producători prin implicarea directă în rândul serviciilor oferite de partenerii noștri. Obiectivul acestui program este de a crea o imagine comună alături de partenerii CSE și împreună să oferim garanția calității Daikin pentru proiecte comerciale de orice anvergură. Întrucât selecția partenerilor se bazează pe îndeplinirea unor criterii stricte și pe decizia Daikin, ne bazăm pe capacitatea celor înscriși în program de a oferi un pachet complex de soluții și servicii la standardele impuse de noi”, a declarat Florin Ihora, Commercial Sales Manager Daikin România.

Programul Daikin Commercial Solution Expert acoperă toată gama de produse comerciale: de la cele în expansiune directă (Sky Air, VRV, echipamente de ventilație), până la refrigerare și sisteme aplicate (chillere, ventiloconvector). Statutul de partener Commercial Solution Expert este oferit celor care activează pe unul din aceste segmente de business, în timp ce îndeplinirea cerințelor pentru cel puțin două segmente de piață asigură calificarea pentru statutul de partener Commercial Solution Expert+. Parteneriatul este valabil pentru o perioadă fixă de un an, urmând a fi reevaluat după fiecare termen.

„În prezent avem 14 parteneri CSE, distribuiți în mai multe zone ale țării, însă avem în plan extinderea programului pentru o acoperire cât mai eficientă. În acest sens, contribuim atât la dezvoltarea și instruirea partenerilor cu potențial de obținere a statutului CSE, cât și la extinderea partenerilor existenți pe mai multe segmente de business, devenind, astfel, parteneri CSE+. Obiectivul nostru este ca 15-20% din partenerii comerciali să fie incluși în acest program”, a adăugat Florin Ihora.

Pe lângă portofoliul variat de produse pe care îl pun la dispoziția clienților, partenerii înscriși în programul Commercial Solution Expert asigură un pachet de servicii integrate, care include consultanță în realizarea proiectului și în procesul de achiziție, implementare și mentenanță pe toată durata de viață a echipamentelor. În plus, proiectele realizate de partenerii CSE beneficiază de garanție extinsă și primesc certificare care atestă respectarea standardelor de calitate impuse de Daikin.

Întrucât exclusivitatea programului constă în expertiza specialiștilor și în calitatea soluțiilor, partenerii CSE participă în mod constant la cursuri de specializare tehnică și de service, pentru a ține pasul cu ultimele noutăți în ceea ce privește produsele și serviciile companiei. Însă, pentru a se asigura că sunt îndeplinite standardele de calitate impuse, Daikin poate verifica în orice moment instalațiile unui proiect realizat de un partener CSE.

Programul aduce beneficii atât clienților comerciali, cât și partenerilor care au calitatea de membrii ai unei comunități exclusiviste. Aceștia au acces facil la informații prin cursuri de specializare și evenimente specifice, beneficiază de vizibilitate, recomandări în proiectele Key Account, garanție extinsă, precum și alte avantaje comerciale.

Daikin România este prima subsidiară a celui mai mare producător de sisteme de climatizare care a implementat programul Commercial Solution Expert, creat de Daikin Central Europe, la nivel local. Printre proiectele realizate de Daikin România alături de partenerii CSE se regăsesc Hotel Lido București, Hotel Diesel București, Hyperclinica MedLife Grivița, Hala de producție Emerson, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Ansamblul de imobile mixte Bega din Timișoara, H&M Bistrița, OMV Petrom, Leroy Merlin.

Lista completă a partenerilor Daikin Commercial Solution Expert este disponibilă aici: https://goo.gl/5Z5tKc

 

Despre Daikin

Cu o experiență de peste 90 de ani în proiectarea și fabricarea de tehnologii de încălzire și răcire, Daikin este lider de piață în tehnologia pompelor de căldură, fiind renumit pentru abordarea sa inovatoare în ceea ce privește dezvoltarea de produse, precum și pentru calitatea de neegalat și versatilitatea soluțiilor sale integrate.

 

În Europa, compania are aproximativ 6950 de angajați şi mai multe fabrici de producție cu sediul în Belgia, Republica Cehă, , Germania, Italia, Turcia și Marea Britanie. Daikin este pe piața din România din 1994, având în prezent 42 de angajați și o rețea complexă de distribuitori, axați pe soluții comerciale, industriale și rezidențiale.

 

www.daikin.ro

Cele mai citite

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

Rusia cere Germaniei să recunoască drept genocid asediul Leningradului

Rusia a transmis Germaniei o "notă" în care cere ca asediul asupra orașului Leningrad, din timpul celui de-al doilea Război Mondial, să fie recunoscut...
Ultima oră
Pe aceeași temă