Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Muncii va interzice cumularea pensiei cu salariul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că o echipă din subordinea ei lucrează la un proiect de lege care va interzice cumularea pensiei cu salariul, pentru angajații instituțiilor de stat.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 08.12.2019 - 10:15

"Se lucrează la un proiect de lege în cadrul echipei mele la Ministerul Muncii, am făcut o primă lectură a unei variante pe care echipa mi-a prezentat-o, urmează să o finalizăm pe măsură ce colectăm toate informaţiile legate de persoanele cărora li s-ar aplica o asemenea prevedere", a precizat, sâmbătă, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ea a precizat că, dacă o persoană iese la pensie dintr-o insituție de stat și apoi se reangajează, se poate trage concluzia că "poate munci în continuare", astfel că ar trebui să renunțe la pensie, dacă primește din nou salariu.

Comentarii